{modal url="images/stories/Tiskove_zpravy/3.6.014_KONFERENCE/1_3.6.2014.png" group="mygallery"}{/modal}Konference připomínající 20. výročí založení státního zastupitelství se konala dne 3. června 2014 v Kroměříži. V předvečer akce se účastníci, včetně vrcholných představitelů moci výkonné, zákonodárné i soudní, sešli na slavnostním zahájení v prostorách Arcibiskupského zámku.

 

Na samotné konferenci vystoupili, kromě nejvyššího státního zástupce Pavla {modal url="images/stories/Tiskove_zpravy/3.6.014_KONFERENCE/2_3.6.2014.png" group="mygallery"}{/modal} Zemana, i předseda Ústavního soudu Pavel Rychetský, předsedkyně Nejvyššího soudu Iva Brožová, předseda Nejvyššího správního soudu Josef Baxa, a další osobnosti české a slovenské justice. Podstatná část příspěvků, které zde zazněly, je publikována ve sborníku, který u příležitosti tohoto významného jubilea vydalo Nejvyšší státní zastupitelství, hlavní organizátor konference.

 

{modal url="images/stories/Tiskove_zpravy/3.6.014_KONFERENCE/3_3.6.2014.png" group="mygallery"}{/modal}Justiční akademie přeje k výročí 20 let státního zastupitelství všem státním zástupcům, aby je jejich práce naplňovala, a aby měli pro svou náročnou práci co nejlepší zázemí. Zázemí odborné se bude i nadále snažit spoluvytvářet Justiční akademie.

Okamžik, prosím. Načítám data...